EV-Batty

Laadinfrastructuur voor EV voertuigen

Pascal Theuwis & Thijs Mannaerts beide gepassioneerde autoliefhebbers. Jaren lang waren zij collega’s in de verkoop van auto-onderdelen en het speelde al langer in hun hoofd om zelfstandig te beginnen. In 2016 werd deze droom werkelijkheid. In samenwerking met RAG Maaseik richten zij RTM-Automotive bvba op. Ze kochten een pand te Overpelt en hier is hun avontuur begonnen.

Met alle veranderingen binnen de automobielsector zijn wij beginnen nadenken hoe wij mee kunnen evolueren met de toekomst.


Vandaar zijn wij een groene weg in geslagen en zijn wij specialisten geworden op het vlak van elektrische laadstations. Met ons nieuw project EV-Batty zijn wij een samenwerkingscontract aangegaan met EV-box, de hoofdleverancier van Nederland op vlak van laadstations en al zijn toebehoren.

Wij willen er voor zorgen dat ook Limburg elektrisch rijden mogelijk maakt. Een elektrische auto staat aan de basis maar zonder laadstations geraken we nergens. Wij willen graag over heel Limburg laadstations installeren zodat iedereen vlot op weg kan gaan. Want als je Noord-Limburg bekijkt, staan de laadpalen heel erg dun bezaaid. Met de nodige trainingen en Knowhow kunnen wij ons profileren als specialisten op het vlak van laadpalen.