De Ballasthoeve

Overnachten in de bossen

Overnachten bij De Ballasthoeve is genieten midden in de natuur. Je kunt bij ons terecht op de camping met je tent, caravan of camper. Of kies voor de de logies van De Ballasthoeve. Natuurlijk is onze camping en de verblijven voorzien van de nodige faciliteiten voor een topvakantie. Word elke dag wakker met fluitende vogels om je heen.
Minicamping in het groen
Camping De Ballasthoeve is ideaal gelegen voor de natuurliefhebber. Namelijk midden in de groene omgeving van Pelt en vlakbij tal van fiets-, wandel- en mountainbikeroutes. Voor de echte wandelaars en fietsers: De Ballasthoeve ligt tussen de fietsknooppunten 245 en 247 en bij wandelknooppunt 492. Onze plaatsen zijn verdeeld over drie kampeerterreinen. Op de camping vind je twee sanitaire gebouwen voorzien van toiletten, douches en wastafels. En op elke campingplaats kun je gebruik maken van elektriciteit. Deze ruime staanplaatsen liggen direct aan de bosrand, weg van alle verkeersdrukte. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Onze camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Check voor beschikbaarheid ons reserveringsysteem!





Nieuw: camperplaatsen
Veel natuurliefhebbers ontdekken de mooiste plekken graag met de camper. Daarom hebben we sinds kort 6 plaatsen speciaal voor campers. De ondergrond is verhard en natuurlijk kun je gebruik maken van onder andere stroom, water en WiFi. Natuurlijk vind je op de camping ook sanitaire gebouwen waar je gebruik van kunt maken. Camping De Ballasthoeve is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers: midden in de groene omgeving van Pelt en Ook de beschikbaarheid van de camperplaatsen kun je terugvinden in ons reserveringsysteem! De camperplaatsen zijn het hele jaar geopend, echter van 1 oktober tot 1 april zonder sanitaire voorzieningen, wel beschikbaarheid van stroom en water.