Parketvloeren Soogen

EXPERT IN HET PLAATSEN VAN PARKETVLOEREN

Houten parketvloeren stralen warmte en gezelligheid uit
De grote passie van Soogen Ivo Parketvloeren uit Eksel is parket. Wij zijn specialist in het plaatsen van massieve of samengestelde parketten voor elk interieur. Parketvloeren horen thuis in zowel moderne als rustieke omgevingen. Als expert in parketvloeren leveren we puur vakwerk. Parketvloeren van Soogen Ivo Parketvloeren zijn perfect afgewerkt.

U geniet er heel uw leven van. Parket is een duurzame en warme manier om uw woning van een vloer te voorzien. Het zorgt voor een authentieke toets en geeft uw woning een warm karakter.

Naast het plaatsen van parketvloeren bekleden we bij Soogen Ivo Parketvloeren eveneens trappen in hout en plaatsen we houten terrassen. We helpen u bovendien ook bij het perfecte onderhoud van uw houten vloer en renoveren bestaande houten vloeren of trappen.

Om de keuzemogelijkheid voor u zo groot mogelijk te maken, verdelen we ook een selectie kwaliteitslaminaat en vloeren in pvc.

Uw parketvloer is in goede handen bij Soogen Ivo Parketvloeren
Soogen Ivo Parketvloeren uit Eksel is uw partner voor:



plaatsen of renoveren van parketvloeren

bekleden van betonnen trappen

renoveren van diverse soorten parketvloeren

het perfecte onderhoud van houten vloeren

de juiste ondersteuning voor het plaatsen van parketvloeren als doe-het-zelver

Soogen Ivo Parketvloeren heeft een expertise van ruim 40 jaar met parketvloeren. Deze ervaring stellen we graag ten dienste van u als klant. We luisteren steeds naar uw wensen en werken op maat van uw project.