Slagerij Huysmans

Ambacht + kwaliteit = Gezelligheid

Slagerij Huysmans werd 40 jaar geleden opgericht door Ludo Huysmans en Ria Vandewaerde. Hun zoon Tom kreeg de stiel er met de paplepel in. Na vele jaren ervaringen op te doen zet hij nu de familietraditie verder. Met al zijn opgedane kennis en liefde voor het vak staat hij samen met zijn team klaar om aan ieders wens te voldoen.
De slogan: Ambacht + Kwaliteit = Gezelligheid Wij werken enkel met kwalitatieve producten en bereiden deze op een ambachtelijke manier maar wel volgens de huidige haccp-normen. Hierdoor willen we onze klanten voorzien van een lekker en eerlijk product zodat iedereen aan tafel er gelukkig van wordt. Zo willen wij mee zorgen voor Gezelligheid!
Ambachtelijke manier: Vlees verwerken volgens de kunst van het vak, zoals charcuterie maken volgens recepturen en werkwijzen die al generaties meegaan en nergens anders te vinden zijn!
Kwalitatieve producten: Vlees van dieren die op een duurzame manier zijn groot gebracht in een diervriendelijke omgeving en met het nodige respect worden behandeld.